Verkoopvoorwaarden Deze algemene verkoopvoorwaarden hebben betrekking op de externe internetverkoop van boerderijproducten Damonte Dott Luigi. De verkoop wordt geregeld door D.Lgs. 6 september 2005 n. 206 en, voor internetverkoop, bij decreto legislativo nr. 70.

Hoe kunt u bestellen

Bel door het vaste nummer 0182-992490 te bellen of op de volgende telefoonnummers +39 3279898663 of +39 3409351234. Door email: info@floriculturedottdamonte.com Door onze webshop: uw kunt makkelijk registreren op www.floricolturadottdamonte.com

Het verzenden van de bestelling zal resulteren in de aanvaarding van deze algemene verkoopvoorwaarden.

Productprijzen - Productbeschikbaarheid - Bezorgkosten

De prijzen zijn alleen geldig voor de klant voor de geregistreerde klant.

In het geval van een tijdelijke onbeschikbaarheid van een besteld product, zijn wij verantwoordelijk voor het vervangen van het niet-beschikbare product en contact opnemen met de klant. De aangegeven prijzen zijn die die de klant daadwerkelijk moet betalen in de vastgestelde betalingsvoorwaarden. Bezorgkosten zijn over het algemeen voor rekening van de klant. In sommige gevallen kan in de verkooptermen worden gekozen door de klant te tonen en te kopen met inclusief verzendkosten.

"BETALINGEN

De betalingsvoorwaarden zijn niet gespecificeerd op het moment van bestellen via de e-shop, aangezien elke klant een vooraf vastgestelde betalingstermijn heeft die te vinden is in de facturatie-items."

BEZORGING

De bestelde goederen worden bij de eerste registratie rechtstreeks op het door de klant opgegeven adres afgeleverd. Als de klant het afleveradres van de goederen wil wijzigen, vraagt hij de klant om deze wijziging aan te brengen door het afleveradres in de 'Notes'-ruimte te schrijven op het moment van de bestelling.

Als de transportreservering wordt gedaan door Floricoltura Dott Damontop het moment van ontvangst van de bestelling, wanneer gecontacteerd door de koerier zal onmiddellijk op de werkelijke dag van vertrek van de goederen aan de klant worden meegedeeld.

De goederen reizen op risico van de klant die zijn toevlucht moet nemen tot de transportband in geval van schade aan de goederen. In dit geval zal Bloementeelt Dott Damonte proberen de probleemoplossing te coördineren.

KLACHTEN

In elk geval kunnen klanten binnen 24 uur nadat de goederen zijn geleverd, per e-mail of telefoon aangekochte producten klachten. In dit geval heeft Floricoltura Dott Damonte foto's of documenten van de beschadigde goederen nodig om een creditnota uit te geven.

COMUNICATIE EN KLACHTEN

Communicatie en klachten kunnen per e-mail, post, fax en telefoon worden verzonden.